Tips en trucs voor het maken van een film met zoomtechnologie

Adaptive storytelling is altijd een onderdeel geweest van storytelling. Er is een lange geschiedenis van communicatie geweest, van grotbewoners tot radiogolven. Eén ding blijft constant, of het nu op een groot scherm, een klein scherm of een draagbaar scherm is: consumenten hunkeren naar een gedeelde ervaring. We gaan door een zeer moeilijke periode, met donkere bioscopen en mensen die zich eenzaam voelen. Aan de andere kant is onze behoefte aan verbinding nog steeds cruciaal, en kunstenaars zijn altijd klaar voor de taak.

CEO Eric Yuan bedacht een programma terwijl hij probeerde contact te maken met zijn langeafstandspartner en ontpopte zich als een praktische held voor filmmakers. Zoom is gemaakt om een ​​liefdesverhaal te helpen creëren. De startup werd in 2012 opgericht als een cloudgebaseerd platform waarmee bedrijven en organisaties video, spraak en inhoud kunnen delen. Het is echter een natuurlijk medium voor filmmakers die verbinding willen maken met hun talent en een publiek willen aantrekken.

verhaal

Hoewel het platform uniek is, blijven de inhoudelijke eisen hetzelfde. Een idee kan niet in één post worden opgelost. Alles begint bij de grondstoffen. Je bent op zoek naar een rechttoe rechtaan plot met diepe karakters, een aangrijpend conflict en een verrassing, maar kortom de echte oplossing. Met Zoom moet je onthouden dat de actie beperkt zal zijn en dat je script dialooggestuurd zal zijn.

Gieten

Nee. Gebruik je huisgenoot of buurman niet als personage. Virtueel filmmaken maakt het gemakkelijker om de perfecte acteur te vinden, en je acteurs kunnen overal ter wereld zijn. Terwijl mijn acteurs in Los Angeles waren, regisseerde ik vanuit Dallas.

Acteurs die met mooi materiaal willen werken, zijn er naar op zoek. Als je script overtuigend is en je artistieke visie duidelijk is, zul je waarschijnlijk artiesten vinden die klaar zijn om deel te nemen aan je productie. Technisch gezien kan veel worden vergeven, maar een waardeloze uitvoering kan elk script doden. Doe je onderzoek naar het schrijven, weet wat je wilt en huur acteurs in die kunnen leveren. Acteurs Sasha Roiz en Julie Benz schitteren in deze scène.

Beperk de technische aspecten zoveel mogelijk tot een minimum.

Bij het doen van een verhalenproject op Zoom is sociale scheiding een must. Dit dwingt je artiesten om de rol van crewleden op zich te nemen. Als je bovenstaande richtlijnen hebt gevolgd en met ervaren acteurs hebt gewerkt, zijn ze waarschijnlijk gewend om audities op te nemen. Dit betekent dat ze over voldoende audio, video, verlichting en een goed begrip van de beste praktijken moeten beschikken. Als dat niet het geval is, moet je ze instellen met een kleine upgrade die ze een technische instelling geeft in plaats van een esthetische.

Ingebouwde computerwebcams zijn, net als hun lenzen, klein, waardoor de hoeveelheid licht die ze kunnen verzamelen, wordt beperkt, wat een probleem is in situaties met weinig licht. Externe webcams geven betere resultaten; sommige hebben zelfs groothoeklenzen. Hiermee kan uw acteur ook de resolutie, framesnelheid, kleur en helderheid van de afbeelding wijzigen.

Hoewel externe webcams vaak dubbele microfoons hebben, kan het een goede investering zijn om ze een lavalier te sturen. De artiest kan het in zijn kast verbergen en tegelijkertijd een helder, helder geluid geven. Een verlichtingsset, zoals een LED-ringlicht of Lume Cube, kan een lange weg zijn om het natuurlijke licht aan te vullen.

Voorbereiding

Het goede nieuws is dat je niet probeert de film te verbranden en niet veel geld betaalt aan een team of een website. De tijd staat aan uw kant en als u die tijd aan pre-productie besteedt, kunt u een groot rendement op uw investering behalen. Ik zou drie benaderingen volgen: decorontwerp/kostuum, filmmaken en verhalen vertellen.

Hoogstwaarschijnlijk is je script dialooggestuurd en is je setting een kamer in het huis van je acteur of een nabijgelegen buitenlocatie. Tenzij een personage-specifiek uniform of outfit vereist is, zullen ze zich waarschijnlijk in hun kleding kleden. Houd een directe benadering. Vaste stoffen werken over het algemeen beter dan patronen, wat afleidend kan zijn. Als je niet van neutraliteit houdt, zorg er dan voor dat de kleuren contrasteren met de achtergrond, zodat de acteur opvalt. Uw smaak zou uw gids moeten zijn. Vertrouw je instinct. Hoewel je frame waarschijnlijk een medium of close-up is, moet je de tijd nemen om tegenlicht te gebruiken om de diepte te vergroten. Het geeft het beeld een realistischer gevoel van plaats. Gebruik al het natuurlijke licht dat achter de artiest kan vallen. Het onderwerp en de achtergrond zullen daardoor sterk contrasteren.