Wees zelfverzekerd en kalm

 

Geen enkele bestuurder is ooit “perfect”, houd dat in gedachten. Het maakt niet uit of je nog nooit eerder hebt gereden of dat je het je hele leven al hebt gedaan; u moet er voortdurend op letten dat u voorzichtig moet rijden.

Dat gezegd hebbende, is het net zo belangrijk om te onthouden dat men sereen en zelfverzekerd moet zijn bromfiets theorie leren gids. Hoe cruciaal het ook is om voorzichtig te zijn, het is ook van cruciaal belang dat u zich op uw gemak voelt bij het bedienen van het stuurwiel van het voertuig. Onze suggestie is om zelfverzekerd te zijn naarmate je meer rijervaring opdoet en om geduldig te zijn bij het leren autorijden.

Neem elk document mee

Vier documenten moeten altijd in uw voertuig worden bewaard. Houd er rekening mee dat een verkeersagent u kan vragen om een van deze te tonen.

De belangrijke papieren die u altijd bij u moet hebben, zijn uw

Voertuigregistratiecertificaat (RC) Voertuigverzekeringscertificaat Rijbewijs Verontreiniging onder controlecertificaat (PUC).
Alle auto’s die meer dan een jaar oud zijn, moeten de PUC hebben.

Beter worden door te oefenen

U kunt meer inspanning leveren als u vaker oefent. Plotselinge bewegingen van het stuurwiel of het gaspedaal kunnen leiden tot onmiddellijk verlies van controle, waardoor u in gevaar komt. Vergelijkbaar met hoe het niet naleven van een van de bovengenoemde autoprincipes voor beginners de kans op ongelukken kan vergroten.

Daarom is het geleidelijk verhogen van uw inspanningsgraad de ideale manier van handelen. Met oefening en wat vallen en opstaan zul je snel het niveau van optimale input kunnen identificeren dat uiteindelijk ingebakken raakt in je onderbewustzijn.